Contact gegevens

HPC Hagemans
Kloosterstraat 47
6562 AV GROESBEEK
Telefoon 024-3971694
E-mail info@hpc-coating.nl

HPC is een ervaren bedrijf dat sinds 1994 werkzaam is in de specialistische coating. Wij verzorgen al jarenlang de brandveiligheid van de metalen hoofd-/draagconstructie in gebouwen en nemen opdrachten aan met betrekking tot het coaten van daken en beplatingsmateriaal van bedrijfshallen. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland, maar ook Duitsland en België.

Door de inzet van competente en gekwalificeerde medewerkers en het toepassen van moderne spuittechnieken is een hoogwaardige kwaliteit en efficiënte uitvoering gegarandeerd. Uiteraard beschikt onze organisatie over de nodige veiligheidscertificaten en voldoen we aan alle eisen voor het leveren van de certificering.

HPC Protective CoatingsWij staan bekend om onze flexibiliteit en correctheid. In de loop der jaren hebben wij omvangrijke projecten uitgevoerd, zoals een internationaal vliegveld, maar we kunnen ook worden ingeschakeld voor het brandwerend behandelen van een enkele kolom. Onze medewerkers zijn graag geziene uitvoerders op `de bouw`. Zij respecteren de normen en waarden die in de branche gelden. Nakomen van afspraken, opgeruimde werkplek en veiligheid zijn voor hen een vanzelfsprekendheid.